Tjänster – så levlar vi upp både hjärnan och hjärtat

Orkar du inte läsa? Kontakta mig istället

Mina tjänster är alltid skräddarsydda för just ditt företags unika behov och utmaningar. Därför är det absolut smartast att vi träffas över en kaffe, helst på ert kontor, för att skapa oss en klarare bild tillsammans. 

KONTAKTA MIG

NORM-AUDIT

Taggade på att ta er företagskultur till nästa nivå och bli mer jämställda och inkluderande – men vet inte var ni ska börja? Då kan tjänsten NORM-AUDIT vara ett bra första steg.

En audit är egentligen en tjänst som lika väl kunde heta ”jag kommer ut och hänger hos er och skapar mig en bild av ert företag”. 

Som utbildad psykolog är jag van vid att observera, analysera och tolka mänsklig interaktion. Därför kan en vardaglig situation, som en kafferast, ge mig massor av information om normerna, kulturen och värderingarna på er arbetsplats.

Efter en NORM-AUDIT skriver jag en rapport med insikter, analyser och konkreta förslag. Om ni därefter vill att vi fortsätter resan tillsammans och vill ta del av fler tjänster, eller om ni vill åka vidare själva, är helt upp till er.

KONTAKTA MIG

WORKSHOPS & UTBILDNINGAR 

Vi kan bara förändra det vi känner till och förstår. Med en skräddarsydd utbildning får ni möjlighet att levla upp er kultur, på ett långsiktigt och hållbart sätt.

Efter en Norm-Audit är ett bra nästa steg att sätta ihop ett utbildningspaket, där just era framgångsfaktorer och gömda potential kan multipliceras, utifrån de tjänster jag har i min verktygslåda.

Med andra ord, ett utbildningspaket som gör er starkare, smartare, vassare. Kanske till och med snyggare. Men det där sista kan jag inte lova.

KONTAKTA MIG

Sååå…vad kostar det då? Se mina priser

RÅDGIVNING & HANDLEDNING

Individuell rådgivning till en chef eller nyckelperson – eller handledning med hela teamet? Oavsett form är samtalet och reflektionen viktiga ingredienser i framgångsreceptet.

Går det att springa ett marathon efter att ha joggat runt kvarteret ett par gånger? Såklart inte. Och lika lite går det att skapa långsiktigt förändring genom att bjuda in en ”inspirationsföreläsare” i två timmar för att göra alla peppade – och sedan glömma hens ord inom en vecka.

Långsiktig och hållbar utveckling kräver tid, uthållighet och en stor skopa mod. Stämmer dessa egenskaper in på er? Kanoners. Då vi sätta oss ner och lägga era utmaningar på bordet framför oss. Sedan vrider och vänder vi på dem tillsammans – och hittar nya (och, vad vet jag, kanske helt otippade) lösningar.

KONTAKTA MIG

Kontakta mig

Blir du nyfiken på vilka stordåd vi skulle kunna uträtta tillsammans? Skicka mig ett meddelande så bokar vi ett möte, dricker lite kaffe (min favorit är havre-cappuccino) och spånar lite galna idéer!