Self Care Calendar 2020 – lite snällare mot dig själv, varje dag

Ge lite kärlek till ditt livs viktigaste person – dig själv

Skriva jobbrapporter. Packa gympapåsar. Borsta hundpäls. Byta däck. Följa senaste Netflix-serien. Mitt i ekorrhjulet är det lätt att vi tappar bort den viktigaste personen. Huvudrollsinnehavaren i våra liv. Nämligen oss själva. Därför skapade jag Normpsykologens Self Care Calendar, just för såna som dig och mig.

Det finns en föreställing (framför allt hos oss kvinnor?) att det är egoistiskt att tänka på sig själv. Att andras behov är viktigare. Att vi måste prioritera barnen, partnern, hunden, chefen, någon annan i första hand.

Men du vet ju. I instruktionerna på flygplanet säger de samma sak varje gång:

”Ta på dig din egen syrgasmask innan du hjälper någon annan”.

Ladda ner min Self Care Calendar – helt gratis

Att vara lite mjukare mot dig själv, måste inte vara stort och tidskrävande. Små saker i vardagen gör stor skillnad. Och för att du ska slippa tänka, har jag gjort en färdig Self Care Calendar åt dig. En utmaning för varje månad och en lista på små, enkla saker du kan göra i vardagen. För att prioritera dig och njuta lite extra.

För det är du tamejfasen värd, snäckan!

Pssst! Vill du ta ditt välmående och din psykiska hälsa till nästa nivå? Kontakta mig så berättar jag mer om hur jag jobbar för att främja hälsa och meningsfullhet.

Du kan också söka upp mig på LinkedIn och connecta med mig där.

JA TACK, JAG VILL LADDA NER KALENDERN GRATIS!

Kontakta mig

Har du använt min Self Care Calendar ett tag och är redo för att ta ännu ett steg framåt (om aldrig så litet) med ditt eget välbefinnande? Kontakta mig för ett kostnadsfritt telefonsamtal så berättar jag mer om hur du kan växa tillsammans med mig. –Lina