Skip to main content

Individuell rådgivning och psykologsamtal i Göteborg

Jag heter Lina Bodestad och är legitimerad psykolog. Jag erbjuder individuell rådgivning, coaching och psykologsamtal i Göteborg, i ljusa och centralt belägna lokaler.

Mina lokaler finns på Hive Workspace på Östra Larmgatan 16 i Göteborg, nära centralstationen.

Pris: från 1500 kr per session (60 min). Betalning är möjlig med kort eller faktura.

Psykologsamtal i Göteborg med framåtfokus

Fokuset för samtalen är framåtsyftande och vi kartlägger din utvecklingspotential, dina mål och dina styrkor och drivkrafter. Samtalen lämpar sig därför särskilt väl för dig som är egenföretagare och känner att du är redo för att ta dig och ditt företag till nästa nivå.

Rådgivning, coaching och psykologsamtal i Göteborg - Normpsykologen, psykolog i Göteborg

Viktig information: Jag är legitimerad psykolog och har därför sekretess enligt Socialstyrelsens riktlinjer och gör en kort journalanteckning för alla samtal i en säker och krypterad digital lösning. Du har som klient rätt att när som helst läsa och ta del av din egen journal. Jag har även en obligatorisk patientförsäkring genom Psykologföretagarna.