Psykologsamtal och coaching - Normpsykologen Lina Bodestad, psykolog i Göteborg

Psykologsamtal och coaching online

Drömmer du om en mer meningsfull och långsiktigt hållbar tillvaro, där tiden och orken räcker till mer än bara jobbet, disken och tvätten? Vill du utveckla dina relationer, både med dina närstående och med dig själv? Jag erbjuder psykologsamtal med kort väntetid, online eller i Göteborgsområdet.

Jag är legitimerad psykolog med flerårig erfarenhet av handledning, rådgivning och coachande psykologsamtal med människor. Samtalen kan både gälla din professionella yrkesroll och i ditt privatliv.

För platsoberoende samtal via video använder jag tjänsten Ahum. Vill du bli inbjuden som min klient via Ahum, kontakta mig så bjuder jag in dig dit via mail.

Gäller det professionell utveckling, exempelvis chefscoachning, kan vi även träffas på din arbetsplats.

Priser per session

Enskilda samtal via video (privatpersoner, momsfritt): 950 SEK

Rådgivning och coachning för företag: 1200 SEK + moms

Du som är privatperson betalar med kort genom tjänsten Ahum där vi har våra sessioner via video. Företagskunder betalar via faktura.

Nyfiken på psykologsamtal? Boka en gratis rådgivning

Vill du veta mer om hur ett samtalsupplägg går till, hur lång tid det tar, vad innehållet kan vara och hur det kan se ut?

Kontakta mig så tar vi ett kostnadsfritt möte, på telefon eller över en kaffe.

[wpforms id=”3033″ title=”false” description=”false”]

Hur jobbar jag?

Jag har studerat psykologprogrammet vid Lunds Universitet och är legitimerad psykolog sedan 2013. Jag är utbildad i psykoterapi enligt både KBT (kognitiv beteendeterapi) och PDT (psykodynamisk terapi).

Utöver dessa verktygslådor använder jag även normer, samhällsstrukturer, genusvetenskap och sociologi för att ge fler perspektiv på din livssituation. Jag använder gärna skriv- och reflektionsövningar, både under och mellan sessionerna, för att utveckla och utmana.

Jag hoppas även att du som har någon HBTQIA+-erfarenhet ska känna dig trygg i att få ett normmedvetet bemötande från min sida.

Nyfiken? Läs mer i mina blogginlägg om exempelvis normer och jämställdhet, hållbart arbetsliv eller hälsa och självomhändertagande.