Processledning: bli mer inkluderande – och lönsam

Så – ni har funderat och insett att det är dags. ”Vi måste ta tag i jämställdhetsarbetet, om vi ska komma tillrätta med sjukskrivningar, arbetsmiljöproblem och utmaningar kring rekrytering. Vad gör vi? Hur tar vi nästa steg?”

Här kommer jag in i bilden. Jag processleder företag, stora som små, på resan till en plats där ni är mer jämställda och inkluderande.

Exempel på kunder jag hittills hjälpt att bli mer inkluderande är Ikea, HSB Väst och Chalmers.

Varför ta in mig för processledning?

Min superkraft är att analysera och se mönster och samband. Med min psykologiska kompetens och mitt utifrånperspektiv, lotsar jag er från nuläge till drömläge.

Vi kan göra en strategikonferens eller utvecklingsdag där vi ritar kartan för kommande period.

Eller en intern utbildningsdag där ni behöver en processledare för att verkligen nå målet och inte fika bort hela dagen.

Låter det intressant? Kontakta mig så tar vi ett kostnadsfritt rådgivande samtal.

Priser

Konsultation och rådgivning per timme: 2200 SEK

Alla priser anges exklusive moms. Vid längre uppdrag gör jag en offert som inte enbart baseras på timpris. Kontakta mig för en skräddarsydd offert.

3 anledningar att välja processledning med mig

  • Min superkraft är att analysera och se samband – jag hittar snabbt strukturer och mönster som vi kan fokusera på och arbeta vidare med.
  • Jag gör dig alltid delaktig i förändringen, oavsett om det är en föreläsning för 300 personer eller ett individuellt samtal. Jag kan visa riktningen, men du håller i rodret.
  • Jag är psykolog med en bred kunskap om människan och vad som driver henne, från individen till organisations- och samhällsnivå.

Processledning - Normpsykologen, Lina Bodestad i Göteborg

Följ mig här:

Normpsykologen på Facebook

@normpsykologen på Instagram

Lina Bodestad på LinkedIn