Processledning. Bli mer inkluderande – och lönsam

Vill du och ditt företag bli mer inkluderande, mer jämställda – och mer lönsamma? Jag ger processledning som tar er från nuläge till drömläge.

Varför ta in mig för processledning?

Min superkraft är att analysera och se mönster och samband. Med mitt utifrånperspektiv lotsar jag er från nuläge till drömläge. Det kan vara en strategikonferens eller utvecklingsdag där ni ska rita kartan för kommande period. Eller en utbildningsdag som ni själva fyllt med innehåll, men behöver en processledare som ser till att ni verkligen når målet.

Prisexempel

Halvdag: från 21,000 SEK

Heldag: från 29,000 SEK

Konsultation eller rådgivning per timme: från 1500 SEK

Alla priser anges exklusive moms. Kontakta mig för offert.

Kontakta mig - Föreläsningar och workshops - Normpsykologen, Lina Bodestad i Göteborg

3 anledningar att välja processledning med mig

  • Min superkraft är att analysera och se samband – jag hittar snabbt strukturer och mönster som vi kan fokusera på och arbeta vidare med.
  • Jag gör dig alltid delaktig i förändringen, oavsett om det är en föreläsning för 300 personer eller ett individuellt samtal. Jag kan visa riktningen, men du håller i rodret.
  • Jag är psykolog med en bred kunskap om människan och vad som driver henne, från individen till organisations- och samhällsnivå.

Om mig

Jag heter Lina Bodestad och är en nyfiken psykolog som tror på att vi skulle kunna uppnå så mycket mer awesome, om vi hade mer inkluderande normer.

Därför hjälper jag företag att utmana normer som står i vägen för hälsa, lärande och utveckling.

Jag är psykolog och certifierad normingenjör via Add Gender. Tillsammans med Add Genders nätverk av normingenjörer kan jag erbjuda dig och ditt företag en stor bredd av kompetens inom normer, jämställdhet och inkludering.

Processledning - Normpsykologen, Lina Bodestad i Göteborg

Följ mig här:

Normpsykologen på Facebook

@normpsykologen på Instagram

Lina Bodestad på LinkedIn