Om mig – vad gör en Normpsykolog, och varför?

Jag har levt utanför boxen hela livet. Har du?

Det första du behöver veta om mig är att jag har en enda mission i livet. Att bygga en mer jämställd och inkluderande värld åt min dotter. Och för att det ska bli verklighet, behöver vi bli så många passagerare som möjligt i raketen mot framtiden. Vill du också följa med?

Allt började hemma i soffan.

Hösten 2015 var jag nybliven förälder och satt i soffan och ammade mitt barn hela dagarna (kändes det som). Jag plockade upp en bok som heter ”Ge ditt barn 100 möjligheter istället för två”. Och när jag läst sista sidan, visste jag.

Detta skulle bli min mission. Att skapa en värld med bredare och mer inkluderande normer, där alla människor får plats och kan blomstra på sitt eget sätt.

VARFÖR?

Jag bygger en mer jämställd och inkluderande värld åt min dotter, för att hon och alla vi andra ska kunna vara de vi är och göra vår grej utan att snäva normer står i vägen för våra drömmar.

HUR?

I allt jag gör, tilltalar jag hjärtat lika mycket som hjärnan. Det är lätt att göra en powerpoint fylld av diagram, staplar och siffor (gäsp!), men för att plantera frön till långsiktig förändring krävs att vi inte bara tänker nytt, utan även känner nytt.

VAD?

Genom att kartlägga, utbilda, handleda, skriva och prata om normer på olika sätt, hjälper jag organisationer och individer att bygga bredare och mer inkluderande normer, där fler får plats.

NYFIKEN? LÄS MER OM MINA TJÄNSTER

Vad människor säger om mig

Ett urval av vad folk sagt om mig och mina föreläsningar, böcker och insatser:

”Jag tycker föreläsningen var jättebra och väldigt intressant, hade gärna velat ha mer. Hon inspirerade mig även att bli som henne.”

Gymnasiestudent

Gymnasium i Göteborgsområdet

”Din föreläsning på vår personaldag var jättebra. Förut var det några som var tveksamma till ämnet [normer], men nu är det inte så längre.”

Chef

Tekniskt universitet i Sydsverige

”Läste precis klart din bok, och måste bara säga att den är fullständigt lysande! Rekommenderad läsning för alla vuxna, föräldrar eller ej.”

Tvåbarnsförälder

Skåne

Vad får dig upp ur sängen på morgonen? 

Jag är jättenyfiken på dig och vad du har för drivkrafter i livet – vad som är ditt ”varför”, nu när jag berättat om mitt. Kontakta mig gärna här eller sök upp mig på LinkedIn, så kan vi prata mer!

KONTAKTA MIG

Mina kunder

Ett urval av företag och organisationer som jag har hjälpt att levla upp sitt jämställdhets- och inkluderingsarbete.

Kontakta mig

Blir du nyfiken på vad vi skulle kunna göra tillsammans, för att levla din organisation till helt nya höjder?
Låt oss ta en kaffe och prata om det!