Viktigt att tänka på som normutmanande förälder.

Detta bör du tänka på som normutmanande förälder

När jag för ett tag sedan lanserade en gratis mailkurs om norm-utmanande föräldraskap hos tjänsten Daily Bits Of, blev jag kontaktad av flera personer som ville intervjua mig i olika sammanhang för att berätta mer om detta ämne som ligger mig varmt om hjärtat.

En av dessa var Förskolemamman, som bloggar om sitt liv som mamma och förskolelärare. Att ge intervjuer om barn, genus och normkritik är något jag gör med stor glädje, eftersom jag vill göra vad jag kan för att vara med och bidra till att våra barn får fler möjligheter och alternativ i lek och lärande.

Normutmanande förälder? Detta bör du tänka på

Vi pratade bland annat om vad du som förälder kan tänka på i din strävan efter ett mer norm-utmanande föräldraskap. Nyfiken på mitt svar? Klicka dig över till Förskolemamman så får du se! 🙂

Läs intervjun med mig här: Förskolemamman: Intervju med psykolog Lina Bodestad

Vilka utmaningar möter du som normutmanande förälder? Berättar gärna i kommentarerna!

–Lina

 

Nyfiken? Läs mer:

Lina Bodestad

Jag är en nyfiken psykolog i Göteborg som hjälper människor att utmana normer och främja hälsa, lärande och utveckling. Det gör jag genom föreläsningar och workshops, processledning och skräddarsydda utvecklingsinsatser. Nyfiken? Kontakta mig så pratar vi lite mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.