Skip to main content

Mina tjänster – nyfiken psykolog i Göteborg

Jag heter Lina Bodestad och är en nyfiken psykolog i Göteborg. Ända sedan jag var liten har jag varit bra på att skapa utrymme för människor att reflektera och nå nya insikter. Än idag tror jag med stor övertygelse på att använda psykologi för att främja hälsa och hjälpa människor att gå från nuläge till drömläge.

Utrustad med mina två olika glasögon – psykologglasögonen och genusglasögonen – skapar jag skräddarsydda insatser inom utbildning och kompetensutveckling. Jag hjälper företag, föreningar, organisationer och olika grupper. Jag erbjuder även individuell rådgivning och samtal, främst till egenföretagare och entreprenörer men även privatpersoner.

Psykolog i Göteborg med Sverige som fält

Jag är baserad i Göteborg och sitter på kontorshotellet Hive Workspace på Östra Larmgatan 16, nära Göteborg Centralstation.

Givetvis kommer jag gärna till er för uppdrag i Stockholm, Malmö och andra städer. Hör av dig så tittar vi närmare på vad jag kan göra för dig och ditt företag!

 

 

Utbildning, kompetensutveckling och föreläsningar - Lina Bodestad, Normpsykologen, psykolog i Göteborg

 

Kartläggning, konsultation och processledning - Lina Bodestad, Normpsykologen, psykolog i Göteborg

 

Individuell rådgivning och coaching - Lina Bodestad, Normpsykologen, psykolog i Göteborg