Jag är ny gästbloggare på Ett Gott Arbetsliv - Bodestad Psykologkonsult Göteborg

Nyfiken på hur min resa började? Jag debuterar som gästbloggare på Ett Gott Arbetsliv

Vissa dagar är man mer taggad än andra. Idag är en sådan dag! Från och med i höst kommer jag nämligen att vara gästbloggare varannan vecka på Ett Gott Arbetsliv, en kollaborativ blogg om olika aspekter på arbetslivets frågor och utmaningar.

Bloggen grundades av entreprenören Maria Kullberg, som även ligger bakom föreningen Nätverk Arbetslivet som är verksamma i Skåne.

Min premiär som gästbloggare – en skribentpresentation från barndomen

Här får du smygläsa ett litet smakprov från mitt första inlägg ”Skribentpresentation! Lina Bodestad, nyfiken psykolog”:

En dag tidigt på vårterminen hade vi en omröstning i klassen om vilka två som skulle få det ärofyllda uppdraget att bli “Kamratstödjare”. Det skulle helst vara en kille och en tjej, och deras uppdrag var att agera länk mellan eleverna och de vuxna. Man skulle kunna prata med en Kamratstödjare om man hade några funderingar, problem eller dilemman som man gick och gruvade på. Kamratstödjarna skulle sedan kunna hjälpa en vidare till att prata med någon vuxen eller få hjälp och stöd på något sätt. Ni hör ju hur taggad jag var på detta hedersfulla uppdrag redan från början!

Läs fortsättningen på bloggen Ett Gott Arbetsliv >>>

Nyfiken? Läs mer:

Lina Bodestad

Jag är en nyfiken psykolog i Göteborg som hjälper människor att utmana normer och främja hälsa, lärande och utveckling. Det gör jag genom föreläsningar och workshops, processledning och skräddarsydda utvecklingsinsatser. Nyfiken? Kontakta mig så pratar vi lite mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.