Skip to main content
"Farliga prinsessor och ljuva monster - om normutmanande föräldraskap" av Normpsykologen Lina Bodestad. Roos & Tegnér förlag 2018.

Min bok ”Farliga prinsessor och ljuva monster” är äntligen här!

Gissa om jag är taggad, för just i detta nu är de första rykande färska exemplaren av min bok ”Farliga prinsessor och ljuva monster – om normutmanande föräldraskap” på väg hem till mig! Kan knappt fatta att två års arbete snart äntligen får bära frukt och att jag kommer att få hålla i min ”andra bebis” (efter min dotter, som självklart pryder omslaget i prinsessklänning och Darth Vader-mask).

"Farliga prinsessor och ljuva monster - om normutmanande föräldraskap" av Normpsykologen Lina Bodestad. Roos & Tegnér förlag 2018.

Boken kan du beställa här i min webbshop.

Är du eller ditt företag, din förskola, skola eller föräldragrupp intresserad av en föreläsning om hur vi kan ge våra barn fler möjligheter i lek och lärande? Kontakta mig, just nu bokar jag in höstens föreläsningar på temat.

Ha det gott så länge!

–Lina 

Lina Bodestad

Jag är en nyfiken psykolog i Göteborg som hjälper människor att utmana normer och främja hälsa, lärande och utveckling. Det gör jag genom föreläsningar och workshops, processledning och skräddarsydda utvecklingsinsatser. Nyfiken? Kontakta mig så pratar vi lite mer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *