Din katalysator för förändring – om Lina Bodestad

Varför?

Jag tror på att vi skulle kunna uppnå sååå mycket mer AWESOME, om vi hade mer inkluderande normer. Därför har jag dedikerat mig till att vara en katalysator för förändring och hjälpa människor att utmana normer som står i vägen för hälsa, lärande och utveckling.

Hur?

Jag tänder gnistan som skapar förändring genom att få människor att känna, reflektera – och ta första steget mot en långsiktig förändring. Genom att se världen med nya glasögon, kan människor och organisationer utvecklas i en helt ny riktning.

Jag är också vass på att analysera och pussla ihop samband och mönster, även utifrån den mest knapphändiga information.

Och så är jag, förstås, riktigt bra på att lyssna. jag har trots allt velat bli psykolog sedan jag var nio år gammal.

Vad?

Med mig får du alltid en skräddarsydd lösning, utifrån just dina eller ditt företags behov. Föreläsning eller workshop som får dina anställda att se världen med helt nya glasögon? Inga problem, jag fixar det. Processledning av ett förändringsarbete där ni är beredda att göra resan från nuläge till drömläge? Ring mig så guidar jag er.

Större uppdrag som kräver en mix av kompetenser? Ingen fara, jag samarbetar med ett helt team av certifierade normingenjörer via företaget Add Gender, som kan bidra med kunnande och kompetens inom en rad olika områden.

Dags för förändring – vad gör du nu?

Även en resa på tusen mil börjar med ett enda steg.

Är du redo?

Hör av dig till mig, så ses vi och skapar något fantastiskt tillsammans!

–Lina Bodestad, Normpsykologen

Din katalysator för förändring - om Lina Bodestad, Normpsykologen i Göteborg