Mina tjänster: Lina Bodestad, Normpsykologen

Om Lina Bodestad

Vad är mitt varför?

Sedan jag var nio år gammal har jag velat bli psykolog. Det var nämligen då jag insåg att min förmåga att lyssna och ge perspektiv, kan ha en förändrande effekt på människor, på riktigt.

Det var också då jag insåg att väldigt många saker inte alls måste vara som de är just nu. Att de går att förändra – och att många skulle må bra av det.

Idag tror jag mer än någonsin på att du, jag och alla omkring oss skulle kunna göra så mycket mer awesome, om vi hade bredare och mer inkluderande normer i vårt samhälle. 

Därför vill jag vara en katalysator för förändring och hjälpa dig och ditt företag att utmana normer. Normer som idag kan stå i vägen för hälsa, lönsamhet och utveckling.

Hur jobbar jag?

Jag tänder gnistan som får dig att känna, reflektera – och ta första steget mot en långsiktig förändring. Genom att se världen med nya glasögon, kan du och ditt företag ta er resa i en helt ny riktning.

Jag är också vass på att analysera och pussla ihop samband och mönster, även utifrån den mest knapphändiga information.

Och så är jag, förstås, riktigt bra på att lyssna. Jag har, trots allt, velat bli psykolog sedan jag var nio år gammal.

Vad får du?

Med mig får du alltid en skräddarsydd lösning, utifrån just dina eller ditt företags behov.

Föreläsning eller workshop som får dina anställda att se världen med helt nya glasögon? Inga problem, jag fixar det. Processledning av ett förändringsarbete där ni är beredda att göra resan från nuläge till drömläge? Ring mig så guidar jag er.

Större uppdrag som kräver en mix av kompetenser? Ingen fara, jag samarbetar med Erika Haanaes på Normsmart och har ett helt gäng kompetenta människor i mitt nätverk, som kan bidra med kunnande inom en rad olika områden.

Redo för förändring – vad gör du nu?

Även en resa på tusen mil börjar med ett enda steg.

Är du redo?

Hör av dig till mig, så ses vi och skapar något fantastiskt tillsammans!

–Lina Bodestad, Normpsykologen