Skip to main content

Från nuläge till drömläge – om Lina Bodestad

Ända sedan jag var liten har jag haft en särskilt förmåga att lyssna.

Och jag menar inte bara att höra, utan att verkligen lyssna på ett sätt som gör att ett märkligt utrymme uppenbarar sig. I det utrymmet har människor genom åren mött både sig själva, varandra och mig på helt nya sätt. Människor har delat med sig av sina skiftande livsberättelser. Och jag har ställt frågorna som fått dem att börja segla sina skutor i helt nya, spännande riktningar.

Jag skapar utrymme för verklig förändring

Än idag älskar jag att skapa det här utrymmet. Om det så är för en enda person i ett utforskande möte, eller med ett rum på tvåhundra personer på ett av världens största företag. Principen är den samma. Jag skapar utrymme för reflektion, eftertanke och ifrågasättande. Och när jag går därifrån vet jag en sak säkert: jag har satt något i rullning, som kommer att vara i rörelse för lång tid framöver.

Är du redo att påbörja resan från nuläge till drömläge?

Är du redo att utforska vad nästa steg på just din vandring skulle kunna vara? Ett steg som tog dig i en ny riktning, där du kunde hitta saker som du kanske inte ens visste att du sökt? Men som du i själva verket längtat efter längre än du kan minnas?

Hör av dig till mig så bokar vi en träff, tar en kopp kaffe och tjötar lite. Så ser vi hur jag kan hjälpa just dig med att skapa utrymmet som påbörjar resan från nuläge till drömläge.

Jag är redo – är du?

//Lina

Från nuläge till drömläge - om Lina Bodestad, Normpsykologen, psykolog i Göteborg