Kontakt: Lina Bodestad, Normpsykologen, - Ifrågasätt allt

Ifrågasätt allt – om Lina Bodestad

Ifrågasätt allt. Var nyfiken. Undra: ”Vem har bestämt detta? Vem gynnas eller missgynnas? Finns det en bättre och mer inkluderande lösning?”.

Detta är grunden i hela vårt företag, Crimson Vale Consulting AB.

Vad är mitt ”varför”?

Min anledning till att stiga upp på morgonen är att bygga en mer jämställd och inkluderande värld åt min dotter.

Ända sedan jag var nio år gammal, har jag velat bli psykolog. Och drömt om att använda psykologiska verktyg för att främja hälsa och utveckling, hellre än att bota psykisk ohälsa när det redan gått för långt.

Jag vill bygga en värld där vi anpassar kakformen efter människan, och inte tvärtom.

Därför skapade jag jobbet som ingen kunder erbjuda mig. Jag skapade Normpsykologen.

Ifrågasätt allt – hur då?

Mitt främsta verktyg är normglasögonen, som färgar världen med nyfikna frågor och synliggöra sådant vi annars tar för givet eller betraktar som ”helt normalt ju”.

Med hjälp av normglasögonen kan vi tillsammans få en helt ny bild av var ert företag faktiskt befinner sig idag. Därefter målar vi tillsammans upp bilden av var ni önskar vara.

Tillsammans gör vi den bilden så levande och verklig att den går att ta på, smaka på, känna doften av. Sedan stakar vi ut resplanen som tar oss dit.

Vad får du av mig?

Jag är en engagerad lyssnare, med obotlig nyfikenhet och en bergfast tilltro till varje människas förmåga att förändras och göra bättre, med rätt förutsättningar.

Föreläsning eller workshop som får dina anställda att se världen med helt nya glasögon? Inga problem, jag fixar det.

Handledning eller processledning under resan från nuläge till drömläge? Ring mig så guidar jag er. (Eller skriv till mig på Facebook.)

Redo att börja ifrågasätta allt?

Även en resa på tusen mil börjar med ett enda steg. Är du redo?