Skip to main content
Föreläsning om barn och sömn - Bodestad Psykologkonsult

Föreläsning om barn och sömn i Småland: om rutiner, dagsvila och mobilhotell

Igår packade jag konsultportföljen och gjorde ett besökte i en liten by på den småländska landsbygden för att hålla en föreläsning om barn och sömn. Ett dussintal föräldrar hade samlats i den lilla idrottshallen vid skolan för föräldramöte och min föreläsning. Som tack fick jag denna fina påse med blommor och choklad. Det finns många fördelar med att vara turnerande föreläsare!

Föreläsning om barn och sömn - Bodestad Psykologkonsult

Föreläsning om barn och sömn – några punkter vi pratade om:

  • Psykologens råd #1 till alla föräldrar
  • Sova på dagen – när, hur länge, vilka åldrar?
  • 4 ingredienser för en bra läggningsrutin
  • Några ord om skärmar
  • Några ord till er som vuxna

Frågor om rutiner

Många frågor handlade om rutiner, ”vad gör man när…?” och ”hur gör man för att…?”. Vi pratade om mobilhotell, hur dagsvilan kan anpassas för att underlätta läggningen på kvällen och hur man kan göra för att varva ner. En väldigt spännande och givande kväll!

Är du intresserad av en föreläsning om barn och sömn på din förskola, skola eller föräldragrupp? Kontakta mig eller maila på lina@bodestad.se så berättar jag mer!

Föreläsning om barn och sömn - Bodestad Psykologkonsult

Lina Bodestad

Jag är en nyfiken psykolog i Göteborg som hjälper människor att utmana normer och främja hälsa, lärande och utveckling. Det gör jag genom föreläsningar och workshops, processledning och skräddarsydda utvecklingsinsatser. Nyfiken? Kontakta mig så pratar vi lite mer!

One thought to “Föreläsning om barn och sömn i Småland: om rutiner, dagsvila och mobilhotell”

  1. Tack så mycket för att dela sådan proffsig post. Detta är en de mest användbara artikeln för mig. Jag har lärt mig mycket av tycker om hälsa tips. Jag förstår att detta är mycket användbart artikel för hälsa & det är också en av de mest användbara hälsorelaterade artiklar på webben. Vänligen hålla slik. Tack igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *